سوال در مورد قانون دوبلین

راههای کسب اقامت در سایر کشورها (پناهندگی، کار، ازدواج، سرمایه گزاری و...)
ارسال پست
M4F14
پست: 271
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 مرداد 1391, 5:38 pm

سوال در مورد قانون دوبلین

پست توسط M4F14 » شنبه 28 مرداد 1391, 2:05 pm

1- اگه زن و شوهری قاچاق برن یه کشور اروپایی و زن انگشت بزنه ولی شوهرش انگشت نزنه. اگه برن کشور دوم آیا شامل قانون دوبلین میشن؟؟
2- اگه فردی که قاچاق میره ایتالیا توسط پلیس دستگیر بشه به زور انگشت نگاری میشه؟؟ آیا راهی هم وجود داره که انگشت نزنه؟؟

مشاور
Site Admin
پست: 718
تاریخ عضویت: شنبه 10 تیر 1391, 10:08 am

Re: سوال در مورد قانون دوبلین

پست توسط مشاور » شنبه 28 مرداد 1391, 5:10 pm

M4F14 نوشته شده:1- اگه زن و شوهری قاچاق برن یه کشور اروپایی و زن انگشت بزنه ولی شوهرش انگشت نزنه. اگه برن کشور دوم آیا شامل قانون دوبلین میشن؟؟
2- اگه فردی که قاچاق میره ایتالیا توسط پلیس دستگیر بشه به زور انگشت نگاری میشه؟؟ آیا راهی هم وجود داره که انگشت نزنه؟؟

در قانون دوبلین فرقی در قانونی یا غیر قانونی رسیدن نیست قانون میکه اولین کشور امن حوزه شینگن که رسیدید باید در همان کشور در خواست پناهندگی بدهید فرقی هم نداره کجا باشه

بله هر کسی توسط پلیس دستگیر بشه انگشت نگاری میشه مخصوصا بی گانگان که ورود غیر قانوین در شینگن داشت هباشند

چه کاریه حالا وقتی با راه تضمینی و قانونی می توانید ویزا بگیرید برید چرا دنبال راه های غیز قانونی هستید

گروه ما شرایطی را فراهم کرده است که بدون مدرک خاصی می توانید ویزای قانی گرفته و رفته

خدمات ما
مشاوره و تهیه کیسی قوی و مطمئن مطابق با قوانین پناهندگی
در امکان جدیدی که برای گروه ما ایجاد شده است می توانید ویزای شینگن تضمینی بگیرید بدون هیچ مدارکی

تهیه مدارک مورد نیاز جهت ارائه به سفارت خانه ها
رزرو تائید هتل و بلیط هواپیما و قطار از تمام دنیا
دریافت اقامت در کشورهای اروپائی و کانادا و استرالیا
پذیرش تحصیلی در کشورهای اروپائی و کانادا و استرالیا
کلیه خدمات زیر بدون نیاز به مدرک خاصی انجام میشود
-1 دعوت نامه تجاری شینگن– کوتاه مدت 3 هفته ای
-2 دعوت نامه تحصیلی(زیر 25) اوکراین یک هفته ای
-3 دعوت نامه تحصیلی(بالای 25 تا 35 سال) اوکراین یک هفته ای
-4 دعوت نامه شخصی با ویزای یک ماهه (قابل تمدید) اوکراین 10 روزه
-5 دعوت نامه تجاری با ویزای 6 ماهه (قابل تمدید سال به سال) اوکراین 10 روزه
-6 گواهینامه بین المللی 10 ساله پایه A-B-C-D 10 روزه
-7 کمک در نوشتار مقاله علمی یک هفته ای
-8 کمک در تهیه پایان نامه ارشد 2 ماهه
-9مشاوره اجرای پروژه فوق لیسانس 1 سال
-10 مشاوره اجرای پروژه دکترا 2 سال
-11 کمک در تهیه تز دکترا 3 ماهه
-12 ثبت شرکت در کشور اوکراین یک ماهه
-14 مشاوره در انتخاب دانشگاه در اروپا 2 هفته ای
-15 مشاوره در اخذ اقامت دائم کشور اوکراین (مجرد/متاهل) 3 ماهه
-16 مشاوره شرکت در کنفرانس و سمینار علمی و نمایشگاه دراوکراین 2 هفته ای
-17 اخذ ویزای انفرادی شینگن کوتاه مدت یک ماهه در تهران 45 روز
-18 مدارک کارت اقامت 1 ساله شینگن 4 هفته کاری
-19 دعوت نامه تجاری کانادا 2 هفته ای
-20 دعوت نامه تجاری امریکا 2 هفته ای
-21 مشاوره در خصوص ثبت شرکت در لهستان (شینگن) با پاکت مدارک 3 هفته ای
-22 مشاوره در اخذ اقامت کشور اوکراین (مهاجری با 2 پاسپورت داخلی و خارجی) 3 ماهه
-23 مشاوره در اخذ مدرک قانونی TOEFL, GRE, KET. BEC (G), PET. FCE. CAE. 1 ماهه
-24 مشاوره در اخذ مدرک قانونی GRE 1 ماهه
-25 مشاوره در اخذ مدرک زبان فرانسه TEF و TCF یک ماه
-26 صدور ووچر – بیمه مسافرتی – نامه رزرو هتل از اوکراین 5 روزه
-27 اخذ ویزای تضمینی کانادا (سه ماهه تجاری) در تهران یک ماه
-28 اخذ ویزای تضمینی استرالیا (سه ماهه تجاری) در تهران یک ماه
-29 اخذ ویزای تضمینی سوئد (توریستی یک ماهه) در تهران یک ماه
-30 اخذ ویزای تضمینی هلند (توریستی یک ماهه) در تهران یک ماه
-31 اخذ ویزای تضمینی انگلیس (توریستی یک ماهه) در تهران یک ماه
-32 اقامت یک ساله دانشجویی در اوکراین با دعوت نامه رسمی یک هفته
33-ثبت شرکت در سوئد
34-اخذ ویزای تحصیلی در کلیه کشورها
در امکان جدیدی که برای گروه ما ایجاد شده است می توانید ویزای شینگن تضمینی بگیرید بدون هیچ مدارکی
کشورهای تحت پوشش این کمپانی جهت اخذ اقامت عبارتند از: آلمان - هلند - انگلیس - اتریش - بلژیک - فنلاند - سویس - سوئد - اسپانیا - ایتالیا - دانمارک - فرانسه
ایمیل: info@panahandegi.com
Skype: panahandegi
تلفن: ۰۰۴۴۲۰۳۲۳۹۳۳۷۳

M4F14
پست: 271
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 مرداد 1391, 5:38 pm

Re: سوال در مورد قانون دوبلین

پست توسط M4F14 » چهار شنبه 1 شهریور 1391, 8:40 pm

خیلی ممنون بابت تبلیغاتتون.

Mahi2018
پست: 3
تاریخ عضویت: چهار شنبه 12 اردیبهشت 1397, 4:23 pm

Re: سوال در مورد قانون دوبلین

پست توسط Mahi2018 » شنبه 19 خرداد 1397, 9:49 am

باسلام.من در کشور اتریش درخواست پناهندگی داده ام.تنها کشوری هم که اثر دادم اتریش است.اما در مورد کیس راه راستش رو گفتم.و اینکه قانونی خارج شدم.اما اینجا کارت سبز بهم دادن که دلیلش رو نمیدونم.مگه نمیگن تو کشوری که اثر دادید باید بنونید و پناهندگی بگیرید؟اما با این وجود من هنوز کارت سبز دارم و بلا تکلیفم.اگه علتش رو میدونید محبت کنید بفرمایید.

ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 36 مهمان