masterjoint نوشته است:با سلام و خسته نباشيد.
دوست عزيز من قصد دارم انشالله بزودي از ايران خارج شم قاچاقي خودم به يه كشور اروپايي برسونم و درخواست پناهندگي بدم. واسه دلايلم دلايل زيادي دارم از قبيل تغيير دين گرفته تا يه سايتي دارم كه راجع به ترويج دين مسيحيت است و اينكه تحت تعقيبم البته به جرم فرار از خدمت در سپاه.
راستش اينو موندم كه خودم رو به كدوم كشور برسونم؟ حقيقتش مادرم با ناپدريم تو دانمارك زندگي ميكنه كه وقتي با ناپدريم صحبت كردم اون كه الان 26 سال تو دانمارك گفت دانمارك به ايرانيها خيلي كم پناهندگي ميده و الانم اگه تو يه كشور درخواستت رد شه ديگه نميتوني تو كشور ديگه اي درخواست كني و به خاطر همينم من موندم كه خودم رو به كدوم كشور برسونم كه شانسم بيشتر باشه؟
خواهش ميكنم راهنماييم كنين.
با تشكر
ghotbi2000 نوشته است:سلام
من به یک کیس نیاز دارم ایا میتوانید کمکم کنید ؟ من در المان هستم و با ویزای شنگن امدم و در هیچ جا انگشت نگاری نشدم
محمد نوشته است:سلام
محمد هستم 26 ساله و نیاز به پناهندگی دارم
میتونی کمکم کنی؟
mekansiz نوشته است:تشکر از لطفت/ سوال اخرم اینه من هیچ مدارکی ندارم از افغانستان برواز کنم یکسره برم اروبا درست سفارت خانه بگم افغانی میبذیرین مگه میشه؟ یه کمی توضیح بدین چون من واقعا قصد انجامش را دارم تشکر
Jamshid نوشته است:سلام.
گرویدن به دین بهائیت از جمله کیس هایی هست که در حال حاضر به خوبی جهت درخواست پناهندگی مورد توجه قرار میگیرد. اگر در مورد مطالبی که گفتید (اینکه تحت آزار و تحقیر و... هستید) مدارکی در دست دارید به همراه داشته باشید تا در تکمیل پرونده مورد استفاده قرار دهید. نامه ای که ذکر کردید میتواند کمک زیادی به موفقیت پروسه پناهنگی کند، این نامه را حتما به همراه داشته باشید.
جهت درخواست پناهندگی صرف گرویدن به دین بهائیت کافی نیست بلکه شما باید بتوانید ثابت کنید به دلیل پذیرش دین بهائیت از طرف رژیم تحت تعقیب هستید.
اگر کیس قوی داشته باشید حتا با داشتن ویزا نیز میتوانید درخواست پناهندگی کنید، فقط باید به این سوال جواب دهید که اگر رژیم ایران در پی شماست چرا به شما اجازه داد از کشور خارج شوید؟ اگر کیس خود را به خوبی تنظیم کنید میتوان به این سوال نیز پاسخ داد و پناهندگی گرفت.
چنانچه در زمینه آماده سازی و تقویت کیس نیاز به کمک داشتید با ما تماس بگیرید.
موفق باشید، چاوشی.
maya نوشته است:با سلام ودرود
ایا با ویزای شینگن میتوان پناهندگی گرفت؟
maham_ir نوشته است:سلام من الان در کشور هلند هستم اما کیسی برای درخواست پناهندگی ندارم و این رو هم بگم که من دین ندارم و تمام کتابهای بی دینی رو میشناسم و خوندم، و میخوام به من راجع کشور هلند کمی اطلاعات بدین که وضع پناهندگی اینجا به چه شکل میباشد ممنون میشم که کمکم کنین.
maham_ir نوشته است:من برادر ۲۳ سالهام رو همراه دارم که در ایران شلاق خورده و از پشتش عکس داره میتونه این عکس رو ارائه بده؟ در ضمن از خدمت هم (ارتش) فرار کرده و کاملا قاچاقی وارد هلند شده از یونان. سوال من اینه که اگر بگه از یونان اومده براش مشکل ایجاد میشه؟و اثر انگشت هم نداره اونجا. درود بر شما چاوشی عزیز
بازگشت به پناهندگی و اقامت در سایر کشورها
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان