Alexander_ultra نوشته است:سلام دادش اره کانادا از همه بهتره من خیلی تحقیق کردم و کانادا را انتخواب کردم چنتا دیلیل داشت
1- اروپا دیگه جواد شده . چنتا از دوستانم که توسط این فروم رفتند آلمان و اینگلیس مثل سگ پشیمونند میگند ایکاش کانادا میرفتیم . رشد اقتصادی کانادا بالاتره میزان بیکاری پاینتره بعد دومین کشور بزرگ دنیاست ولی فقط 35 میلون نفر جمعیت داره و در ضمن اکثر شون چون مهاجرند واسه همین مثل اروپا استرالیا نژاد پرست نیستند و استرالیا هم خوبه ولی باید تاقت سختی رو دشاته باشی استرالیا مثل کانادا اروپا نیستش که در خواست پناهندگی کونی بزاررند بری تو خاک استریالیا تو یک جزیره نگهت میدارند تا تکلیفت معلوم بشه . بابا صد رحمت به ایران اونا اصل حقوق حالیشون نیست من که میگم کانادا رو انتخواب کن چون مهاجر ایرانی توشون کمه یعنی نصبت به کشورهای دیگه پناهنده کمتری داره از نژاد ایرانی بعدشم ایرانیهای که میر ند کانادا همشون آدم حسابیند . مثلان رفیقم که الان آلمانه میگه که 99% اونیایی که تو کمپ ما هستند اثلا نمیدونند کیس چیه سوادشون تا دیپلومم به زور میرسه تازه بهش گفتند تو اشتبا کردی کیث دادی باید فقط سوکوت میکردی بع میگند که ما فقط فکر میکردم پامون اینجا برسه دیگه تمومه میگیم از ایران خوشمون نیماد پناهنده میشیم . همی کارهرو میکنند دیپورت میشند بعد میگند بابا جواب نمیده پناهندگی نرید دیپورت میشیدو فقط سالی نیمدنم 100 نفرو میگیرنندو از این حرفا
Alexander_ultra نوشته است:آره راستی اقای اکبری من دوست اشکانم همونی که فرستادیش آلمان . یعنی پرواز مستفیم از ترکیه به آلمان با پاس فلاندی . بد بختو تو فرودگاه آلمان گرفتند ولی چون پرونده کیسیش همراهش بود مرحله اولش شروع شود در ضمن تو همون وردو اولیش با حاش مصاحبه کردند یعنی شانس آورود 3 ما جلو افتاد
Alexander_ultra نوشته است:اوکی راستی . اشکان گفت بهتون بگم که اگر عکس از کمپ های آلمان برات بفرسته مشتریت میپرگفت اینچا مثل سویس نیستش که هتل بدند گفت سربازه خونه تو ایارنو عکسشو بگیره میشه کمپهای آلمان
Alexander_ultra نوشته است:خوب دیگه یک چیزایی هست که تو نمیدونی من خوم 2 سال مالزی زندگی میکردم تمام قاچاقچیهای اون ختو میشناسم . درسته پاست درسته ولی دزدیه اگر اروپایی باشه بری اروپا میگیرنند همونجا باید اعلام پناهندگی کنی بعد در ضمن یک مشکلی هست از سال 2009 . پارلمان کاندا تسویب کرد که رسیدگیرو از 4 سال به 7 ماه کاهش بده و حد اقل 50% اونایی که از فردوگاه به صورت قاچاقی مییاندو دیپورت کننه به هر حال من پروازو چک کردم پرواز از تایلند به توکیو بعد ونکوره اگر خواستی تو با پاس بیا من با ویزا اول میریم مالزی چند روز پیش دوست توخترم میریمبعد میریم تایلند بعد میریم توکیو بعدم ونکور
adonis نوشته است:agha aya suiss panahande migire ya na man? man az yonan mikham ghachaghi beram suiss va badesh beram alman mikham bedonam age toye suiss gir konam chi mishe age mano toye forodgah ba madrake jali begiran baram migardonan yonan?
reza19357 نوشته است:به نظر شما بهترین کشور از همه نظر ها برای رفتن و درخواست پناهندگی کجاست؟کانادا چطوره؟ و اینکه آیا همراه داشتن لپ تاب یا موبایل یا وسایل اینچنینی مثل دوربین یا هر چیزی از این قبیل ممکنه مشکلی در پرونده ایجاد کنه یا نه ؟
saara نوشته است:اگه کسی قاچاقی بخواد بره انگلیس باید چه کیس محکمی داشته باشه که اقامت بدن،من و همسرم قصد مهاجرت داریم
sina1991 نوشته است:ba salam man ghrare beram swden 15 roz dige panahande sham .ama canda ro bishtar doost dara aya ksi midone chejori mishe beram canada va chand ghimatesh mishe ?
mahajir2012 نوشته است:دوستان آیا بغیر از طریق هوایی کدوم راهی دیگه نیست که به کانادا رفت؟ با پاسپورت جعلی به کانادا رسیدی چکار کنی باید پاسپورت بیاندازی دور و بعد باید چه بگی.
alireza taheri نوشته است:سلام خسته نباشید . ببخشید شما می تونید قاچاقی ببرید استرالیا ؟ هزینش چقدره ؟ از چه راهی میرید ؟
ممنون .
alireza taheri نوشته است:ممنون
نمی دونید حدودا چند وقته جواب میدن ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: azady33 و 0 مهمان