اطلاعات در مورد اقامت از طریق ازدواج صوری

بحث در ارتباط با اقامت از طریق ازدواج، پیدا کردن گزینه مناسب ازدواج
قوانین انجمن
لطفا ایمیلهای مرتبط با ازدواج را به ezdevaj@panahandegi.com ارسال کنید.
سپاس
ارسال پست
Viva.Panahandegi
پست: 9
تاریخ عضویت: یک شنبه 2 آذر 1393, 10:12 pm

اطلاعات در مورد اقامت از طریق ازدواج صوری

پست توسط Viva.Panahandegi » شنبه 8 آذر 1393, 5:31 pm

سلام...

ماشالا تا چش کار می کنه این انجمن پر تبلیغاته و اطلاعات خاصی تو زمینه ازدواج صوری وجود نداره به جز همون پست اول آقای چاوشی:
اقامت از طریق ازدواج معمولا به صورت موقت صادر میشود و در صورتی که ازدواج پایدار باشد تبدیل به اقامت دائم میشود. مدت زمان مورد نیاز جهت تبدیل اقامت موقت به دائم در کشورهای مختلف متفاوت است و معمولا بین ٤ تا ٥ سال است. بنابراین طرفین این نکته را در نظر داشته باشند که ازدواج آنها بایستی تا زمان تبدیل شدن اقامت طرف مقابل به اقامت دائم ادامه داشته باشد (هر چند در صورت جدایی طرفین نیز راههای دیگری جهت گرفتن اقامت از جمله درخواست پناهندگی و... وجود دارد).
گفتم بد نباشه تاپیکی ایجاد شه و هر کسی که اطلاعاتی در این مورد می خواد راحت بتونه بهش دسترسی داشته باشه.

حالا سوال اینجاست که:
1. با اقامت موقت میشه کار کرد ؟ (به نظرم جواب این سوال مثبته اما مطمئن نبودم)
2. (با مثبت بودن سوال بالا) تو اون مدتی که دنبال کار می گردی چطور باس خرج و مخارج خودتو دربیاری ؟ می تونیم در مدت زمان کوتاهی کار پیدا کنیم ؟ به هر حال نیاز به سرپناه داری دیگه. یعنی میشه یه مدتی رو با کسی که ازدواج صوری کردی سر کنی ؟
3. مدت زمان اقامت دائم کانادا از طریق ازدواج چقدره ؟
4. گفته شده که ازدواج آنها بایستی تا زمان تبدیل شدن اقامت طرف مقابل به اقامت دائم ادامه داشته باشد. یعنی چی ؟ یعنی اینکه هر ماه باس بری سفارت ساعت بزنی ؟ اگه نه اونوقت کسی که ازدواج صوری می کنه تا زمان اقامت دائم می تونه برگرده کشور خودش؟

به نظرم اگه جواب این سوالا داده بشه دیگه ابهامی نمونه (البته به جز سوال سوم که بسته به انتخاب مکان هر فرده)

Viva.Panahandegi
پست: 9
تاریخ عضویت: یک شنبه 2 آذر 1393, 10:12 pm

Re: اطلاعات در مورد اقامت از طریق ازدواج صوری

پست توسط Viva.Panahandegi » شنبه 8 آذر 1393, 5:41 pm

متاسفانه اجازه ویرایش پست اولو نداشتم... اینم آخرین اطلاعات در مورد ازدواج صوری که چند تا پست پایین تر آقای چاوشی بود در مورد مدت زمان اقامت که توجه نکردم.
مدت زمان مورد نیاز جهت بررسی درخواست اقامت از طریق ازدواج بستگی زیادی به کشور مقصد دارد.
معمولا از زمانی که درخواست اقامت به سفارت کشور مربوطه ارائه میشود بین ٦ ماه تا ١ سال طول میکشد تا اقامت صادر شود. البته بنده مواردی را در سفارت سوئد در تهران شاهد بوده ام که در طی مدت حدود ٤ ماه رسیدگی شد و متقاضی توانست به سوئد پرواز نماید. معمولا سفارت انگلیس نیاز به مدت طولانیتری دارد تا درخواستها را بررسی کند.
به هر حال هنوز به جواب گزینه سومم نرسیدم.

Viva.Panahandegi
پست: 9
تاریخ عضویت: یک شنبه 2 آذر 1393, 10:12 pm

Re: اطلاعات در مورد اقامت از طریق ازدواج صوری

پست توسط Viva.Panahandegi » دو شنبه 10 آذر 1393, 1:48 am

Viva.Panahandegi نوشته شده: 1. با اقامت موقت میشه کار کرد ؟ (به نظرم جواب این سوال مثبته اما مطمئن نبودم)
2. (با مثبت بودن سوال بالا) تو اون مدتی که دنبال کار می گردی چطور باس خرج و مخارج خودتو دربیاری ؟ می تونیم در مدت زمان کوتاهی کار پیدا کنیم ؟ به هر حال نیاز به سرپناه داری دیگه. یعنی میشه یه مدتی رو با کسی که ازدواج صوری کردی سر کنی ؟
3. مدت زمان اقامت دائم کانادا از طریق ازدواج چقدره ؟
4. گفته شده که ازدواج آنها بایستی تا زمان تبدیل شدن اقامت طرف مقابل به اقامت دائم ادامه داشته باشد. یعنی چی ؟ یعنی اینکه هر ماه باس بری سفارت ساعت بزنی ؟ اگه نه اونوقت کسی که ازدواج صوری می کنه تا زمان اقامت دائم می تونه برگرده کشور خودش؟
1. بله
2. به دلیل اینکه همسر متعهد شده که کلیه هزینه های زندگی شما رو برا مدت سه سال پرداخت کنه نمیشه هیچ اعانه ای از دولت به عنوان کمک هزینه گرفت
3. دو سال
4. هنوز به جواب سوال 4 نرسیدم

Viva.Panahandegi
پست: 9
تاریخ عضویت: یک شنبه 2 آذر 1393, 10:12 pm

Re: اطلاعات در مورد اقامت از طریق ازدواج صوری

پست توسط Viva.Panahandegi » دو شنبه 10 آذر 1393, 1:56 am

از یکی شنیدم که می گفت اگه طرف مقابل بخواد می تونه یه کاری کنه که برگردی به کشورت و به همین خاطر می گفتش که باس مواظب باشین که کیس ازدواج کیسی باشه که مورد نداشته باشه و اذیتت نکنه. این حرف تا چه حد صحت داره ؟
حداقل در مورد کانادا جایی خوندم که می گفت قوانین طلاق پیچیده است ولی به طور کلی معمولا باید دو نفر حداقل به مدت یک سال از همدیگه جدا زندگی کنند تا بتونن برای طلاق اقدام کنن.

از طرف دیگه اگه حتی بعد از طلاق یا خطر بازگشت بشه واسه پناهندگی اقدام کرد این خودش می تونه یجور panacea باشه.

hosseintest1
پست: 2
تاریخ عضویت: شنبه 29 شهریور 1393, 11:36 am

Re: اطلاعات در مورد اقامت از طریق ازدواج صوری

پست توسط hosseintest1 » دو شنبه 18 اسفند 1393, 7:39 am

سلام من گرین کارت امریکا رو دارم
اگر مایل به ازدواج صوری هستید پیغام بدید

من متولد ۶۸ هستم و شما حداکثر میتونید متولد ۶۷ باشید تا سوالات کمتری به وجود بیاره
اگر مایل بودید به ایمیل زیر پیغام بفرستید برای اطلاعات بیشتر

hossein.usa2014@gmail.com

ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 71 مهمان