پناهندگی مجدد

راههای کسب اقامت در آلمان (پناهندگی، کار، ازدواج، سرمایه گزاری و...)
ارسال پست
ziba.ziba
پست: 1
تاریخ عضویت: شنبه 6 اردیبهشت 1393, 6:01 pm

پناهندگی مجدد

پست توسط ziba.ziba » شنبه 6 اردیبهشت 1393, 6:20 pm

سلام
من ویزای فرانسه گرفتم و مستقیم وارد خاک آلمان شدم.متاسفانه نامه دیپورت به فرانسه ام اومده.اگه من اعلام انصراف بدم.و برگردم.بعد از چه مدت دوباره میتونم در آلمان درخواست پناهندگی بدم؟ممنون میشم با توجه به دوبلین سه حوابم رو بدید.

sephardad
پست: 70
تاریخ عضویت: دو شنبه 18 فروردین 1393, 4:46 am

Re: پناهندگی مجدد

پست توسط sephardad » یک شنبه 7 اردیبهشت 1393, 3:27 am

سلاگ اگه برگردین با توجه که دیپورت شدین فکر کنم حداقل چند ماهی طول بکشه تا بتونین ویزا بگیرین و دوباره در خواست در المان بدین جای خوندم باید دو سال صبر کنین به نظرم تو همون فرانسه در خواست پناهندگی بدینو شانستون امتحان کنین اگه هدف خاصی یا فامیلی در المان ندارید و یا برین انگلیس که جزو حوزه شینگن نیست من اطلاعات کلیم گفتم برای اطلعات دقیق باید وکیل ایرانی یا یه ادم با تجریه پیدا کنید مشورت کنید تا به مشکل نخورید یا بگید تو ایران اقوامتون براتون از یه متخصص مهاجرت سوال کنند
لطفا جوابم رو پیام بدید و این ایمیلمه برای تماس بیشتر kam.shad83@yahoo.com

moonnight
پست: 18
تاریخ عضویت: چهار شنبه 8 خرداد 1392, 7:25 am

Re: پناهندگی مجدد

پست توسط moonnight » دو شنبه 8 اردیبهشت 1393, 12:29 pm

دوست عزیز می تونم ازتون بپرسم که ویزای فرانسه رو خودتون از سفارت گرفتید یا پول دادید براتون گرفتن ؟؟ بار اول بودکه توی اروپا درخواست پناهندگی دادید ؟؟

panahandegi.europa
پست: 342
تاریخ عضویت: یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 1:05 pm

Re: پناهندگی مجدد

پست توسط panahandegi.europa » پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 5:24 am

دوست عزیز درود
منم الان آلمانم.این مشکل رو همه دادند.راه های زیادی هم هست که بتونی بدون برگشتن به ایران و این حرف ها اینجا بمونی.
اگر برگردی ایران و باز بیای بازم همین اوضاع هست.تا 5 سال اثر انگشت شما قابل شناسایی هست.
اگر هنوز این مشکل رو داری بگو تا راهنماییت کنم.
اما این مشکل اونجورا هم که همه بزرگش کردن بزرگ نیستش.
نترس بابا.دوبلین 3 هم راه های قانونی دور زدن خودش رو داره

اریو2014
پست: 5
تاریخ عضویت: جمعه 2 خرداد 1393, 11:07 pm

Re: پناهندگی مجدد

پست توسط اریو2014 » پنج شنبه 8 خرداد 1393, 7:53 pm

panahandegi.europa نوشته شده:دوست عزیز درود
منم الان آلمانم.این مشکل رو همه دادند.راه های زیادی هم هست که بتونی بدون برگشتن به ایران و این حرف ها اینجا بمونی.
اگر برگردی ایران و باز بیای بازم همین اوضاع هست.تا 5 سال اثر انگشت شما قابل شناسایی هست.
اگر هنوز این مشکل رو داری بگو تا راهنماییت کنم.
اما این مشکل اونجورا هم که همه بزرگش کردن بزرگ نیستش.
نترس بابا.دوبلین 3 هم راه های قانونی دور زدن خودش رو داره
چه راه های برای دور زدن قانون دوبلین 3وجود داره

ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 88 مهمان