راهنمایی کنید

راههای کسب اقامت در آلمان (پناهندگی، کار، ازدواج، سرمایه گزاری و...)
ارسال پست
پندار
پست: 7
تاریخ عضویت: یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 2:32 pm

راهنمایی کنید

پست توسط پندار » یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 2:44 pm

سلام و خسته نباشید .

سوال من اینه که برای مقیم آلمان شدن چقدر به پول احتیاج هست ؟

و اینکه باید اموال گرو دولت بزاری تا با رفتنت موافقت کنه یا نه ؟

من یه آدم 0 کیلومتر هستم میخوام بدونم شرایط مقیم شدن چیه ؟ یکی لطف کنه کامل توضیح بده ممنون میشم .

دانشجو هستم و سربازی نرفتم .

نمایه کاربر
iranian
پست: 1096
تاریخ عضویت: جمعه 29 آذر 1392, 2:02 am
محل اقامت: Denmark
تماس:

Re: راهنمایی کنید

پست توسط iranian » یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 10:13 pm

خوب چقدر میتونی خرج کنی بستگی داره
اگر وضع مالی خوبی داری میتونی از طریق سرمایه گذاری اقدام کنی
یا از طریق گرفت ویزا تحصیلی بری اونجا و سعی کنی اقامت دائم بگیری یا با ازدواج با شخصی که سیتیزن هست یا پناهندگی
اگر دانشجویی باید یک سند ملکی به اسمت باشه بزاری ضمانت برگشت که بهت اجازه خروج بدن
و اگر بر نگردی اون ملک مصادره میشه به نفع دولت
و هر زمان برگردی ممنوع الخروج دائمی میشی شاید هم جریمه نقدی دقیق نمیدونم جریمه رو :D
<p style="text-align: left;">Tanha ID man dar in site faghat hamin hast baghie ID ha &nbsp;jali ast</p>
<p style="text-align: left;">email : xiranianx@gmail.com</p>

پندار
پست: 7
تاریخ عضویت: یک شنبه 14 اردیبهشت 1393, 2:32 pm

Re: راهنمایی کنید

پست توسط پندار » دو شنبه 15 اردیبهشت 1393, 7:19 am

سلام مرسی دوست عزیز

اگه پاسپورت بگیرم و خدمت سربازی معاف بشم با چه قدر پول میتونم پناهنده بشم ؟ خالصش چقدر میتونه باشه ؟

panahandegi.europa
پست: 342
تاریخ عضویت: یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 1:05 pm

Re: راهنمایی کنید

پست توسط panahandegi.europa » چهار شنبه 24 اردیبهشت 1393, 5:27 pm

درود.دوست عزیز برای اقامت از راه سرمایه گذاری باید الان 70000 یورو داشته باشی.که شامل ثبت شرکت و گرفتن دفتر کار.حقوق کارمندها.پول وکیل که کارای حقوقیش رو بکنه و ...
به جز خودت خانواده درجه یک رو هم میتونی با این روش بیاری اینجا.
حدود 6ماه هم طول میکشه کاراش روال قانونی رو طی کنه و شما ویزا بگیری از سفارت و بیای.شاید بهتره بگم حداقل شش ماه.

نمایه کاربر
iranian
پست: 1096
تاریخ عضویت: جمعه 29 آذر 1392, 2:02 am
محل اقامت: Denmark
تماس:

Re: راهنمایی کنید

پست توسط iranian » شنبه 27 اردیبهشت 1393, 1:54 pm

panahandegi.europa نوشته شده:درود.دوست عزیز برای اقامت از راه سرمایه گذاری باید الان 70000 یورو داشته باشی.که شامل ثبت شرکت و گرفتن دفتر کار.حقوق کارمندها.پول وکیل که کارای حقوقیش رو بکنه و ...
به جز خودت خانواده درجه یک رو هم میتونی با این روش بیاری اینجا.
حدود 6ماه هم طول میکشه کاراش روال قانونی رو طی کنه و شما ویزا بگیری از سفارت و بیای.شاید بهتره بگم حداقل شش ماه.
حتما هم پولشو به تو بده که براش اقامت بگیری :o
<p style="text-align: left;">Tanha ID man dar in site faghat hamin hast baghie ID ha &nbsp;jali ast</p>
<p style="text-align: left;">email : xiranianx@gmail.com</p>

panahandegi.europa
پست: 342
تاریخ عضویت: یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 1:05 pm

Re: راهنمایی کنید

پست توسط panahandegi.europa » شنبه 27 اردیبهشت 1393, 2:15 pm

iranian نوشته شده:
panahandegi.europa نوشته شده:درود.دوست عزیز برای اقامت از راه سرمایه گذاری باید الان 70000 یورو داشته باشی.که شامل ثبت شرکت و گرفتن دفتر کار.حقوق کارمندها.پول وکیل که کارای حقوقیش رو بکنه و ...
به جز خودت خانواده درجه یک رو هم میتونی با این روش بیاری اینجا.
حدود 6ماه هم طول میکشه کاراش روال قانونی رو طی کنه و شما ویزا بگیری از سفارت و بیای.شاید بهتره بگم حداقل شش ماه.
حتما هم پولشو به تو بده که براش اقامت بگیری :o

آقا چرا همه فکر میکنند من اومدم اینجا پول بگیرم.سوالش رو جواب دادم خوب.عجبا !!!

ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 87 مهمان