راهنمایی برای ویزای توریستی ایتالیا

راههای کسب اقامت در فرانسه، ایتالیا و اسپانیا (پناهندگی، کار، ازدواج، سرمایه گزاری و...)
ارسال پست
نمایه کاربر
amiraaaaaa
پست: 303
تاریخ عضویت: یک شنبه 7 مهر 1392, 12:53 am

راهنمایی برای ویزای توریستی ایتالیا

پست توسط amiraaaaaa » دو شنبه 22 اردیبهشت 1393, 2:14 am

ویزای توریستی ایتالیا:

ویزای توریستی ایتالیا، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در ایتالیا، احتیاج به صدور مجوز کار دارید.

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا ست. این فرم را می‌توانید از بخش روادید کنسولگری سفارت ایتالیا در تهران تهیه کنید؛ فرم باید در دو نسخه و برای هر فرد به طور جداگانه تکمیل شود.

مدارک موردنیاز:

مدارکی که علاوه بر فرم باید در اولین مراجعه به بخش ویزا، همراه داشته باشید:

توجه: از کلیه‌ی مدارک باید فتوکپی داشته باشید؛ اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش روادید می‌ماند.

1- شناسنامه ایرانی
توجه: ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.

2- گذرنامه
توجه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.
کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

3- سه قطعه عکس رنگی

توجه: در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ی متقاضی باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.
عکس باید زمینه روشن، واضح و کاملاٌ جدید باشد و با ظاهر فعلی متقاضی مغایرتی نداشته باشد.

4- آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.

5- اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:

· برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
· برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
· برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
· برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
· برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

6- ترجمه آخرین مدرک تحصیلی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

7- مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی

8- ترجمه یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

9- ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به مبلغ هفتاد میلیون ریال به ازای هر فرد.

برای ارائه‌ی مدارک احتیاج به وقت ملاقات و انجام مصاحبه از بخش روادید سفارت ایتالیا دارید که باید با در دست داشتن اصل گذرنامه و به صورت حضوری برای دریافت وقت ملاقات اقدام کنید.
بررسی اولیه‌ی مدارک معمولاً از سه هفته تا یک ماه طول می‌کشد و ممکن است پاسخ قطعی نسبت به درخواست شما چند هفته‌ای هم بیشتر زمان ببرد.

بعد از موافقت با صدور روادید

مدارکی که هنگام دریافت روادید نیاز دارید، این‌ها هستند:

بیمه مسافرتی :
متقاضیان روادید باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور ایتالیا داشته باشد؛
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد ایتالیا
در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت
کل هزینه روادید.

ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 25 مهمان