هلند يا سوئد؟!
-
هلند يا سوئد؟!
من حدود 3 هفته ديگه عازم اروپام، ولى هنوز تو انتخاب سوئد يا هلند ترديد دارم، دوستانى که اطلاعات دارند راهنمايي کنند!
Re: هلند يا سوئد؟!
همه تردید دارن نگران نباش
-
- محل اقامت: زندان بزرگ:ایران
- تماس:
خب داداش به سلامتی
سوید چطوریاست؟
وضعیت کمپ؟حقوق؟
از چه مسیری اومدی؟
سوید چطوریاست؟
وضعیت کمپ؟حقوق؟
از چه مسیری اومدی؟
شاید هجرت سرابی باشد و بس ولی برای ما امید دوباره برای فردایی بهتر است...
الا توان همه عاشقان در ایران...الا توان همه عاشقان درتبعید
کشتی در ساحل امن تره...ولی برای این کار ساخته نشده
-
پناهندگی در هلند یعنی بیچارگی و علافی چندین ساله.
بستگی به کیست داره
من خواهر زاده م تیرماه رفت هلند و الان که آذرماهه دو هفته ست خونه ش رو هم بهش دادن و حقوق ماهیانه هم میگیره و شهروند شده
هیچ چیز برای کیس های مختلف یکسان و مطلق نیست
من خواهر زاده م تیرماه رفت هلند و الان که آذرماهه دو هفته ست خونه ش رو هم بهش دادن و حقوق ماهیانه هم میگیره و شهروند شده
-
این شخصی که میگید فقط جواب مثبت گرفته و تو خونه ی موقت زندگی میکنه، حقوق ماهیانه هم از همون روز ثبت نام تو اداره ی مهاجرت و قبل از قبولی گرفتن هم میدن. شهروند شدن به این سادگی ها که میگید نیست دوست عزیز، حداقل 5 - 6 سال باید تو کشور مورد نظر زندگی کنند و یکبار هم به ایران سفر نکنن و کار خلافی انجام ندهند و به مدت طولانی تو کشور دیگه ای هم نباشن.Oscar نوشته شده:بستگی به کیست داره
Just Afg
- amiraaaaaa
دقیقا دوست عزیزمون God.Father درست میگه .شهروند شدن زمانبر.در بعضی از کشورها تا 10 سال هم طول میکشه تا شهروندی بدن به کسی.
تفاوتی نداره ولی اگر بخوایم بین بد و بدتر یکی را انتخاب کنی سوئد بهتر از هلند هستAhriman088 نوشته شده:من حدود 3 هفته ديگه عازم اروپام، ولى هنوز تو انتخاب سوئد يا هلند ترديد دارم، دوستانى که اطلاعات دارند راهنمايي کنند!
<p style="text-align: left;">Tanha ID man dar in site faghat hamin hast baghie ID ha jali ast</p>
<p style="text-align: left;">email : xiranianx@gmail.com</p>
<p style="text-align: left;">email : xiranianx@gmail.com</p>
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 14 مهمان