شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

راههای کسب اقامت در استرالیا و نیوزلند (پناهندگی، کار، ازدواج، سرمایه گزاری و...)
ارسال پست
mandy
پست: 1
تاریخ عضویت: یک شنبه 20 تیر 1395, 11:00 am

شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط mandy » دو شنبه 21 تیر 1395, 1:02 pm

سلام دوستان
من مریم عضو جدیدم چند روزه بیشتر مطالب این فروم رو مطالعه کردم
خواستم مشکلم رو اینجا مطرح کنم اگه از دوستان کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم شاید خودشون هم اینجا ببینن
من 11 ساله مقیم هندم ولی هنوزم که هنوزه نه اینجا اقامت گرفتم نه تابعیت تازه بدرد هم نمیخوره با این اوضاعی که اینجا حاکمه الانم دیگه میخوام از هر طریق ممکنی برم استرالیا چون عموهام اونجان و سیتزن هستن
میخوام از طریق قانونی برم اونجا و تقاضای پناهندگی کنم ولی نمیدونم چه کیسی باید ارایه بدم چون بهرحال مقیم هند بودم و اینجا هم که نمیتونم بگم زندگیم یا آزادیم در خطره ... و ایا اینکه اگه فرضا دعوتنامه از طرف عموم بگیرم و قانونی برم اونجا و تقاضای پناهندگی بدم برای اونا مشکلی ایجاد میشه ؟
فکر میکنم غیر از پناهندگی هیچ راهی ندارم از طریق نیروی کار ماهر هم که نمیتونم برم چون ویزای کار ندارم و ویزام entry هست مدارک کاریم ثبت نشده
ولی رشته تحصیلیم مترجمی زبان انگلیسی بوده و ماه پیش هم ایلتس اکادمیک امتحان دادم که نمره هر 4 باندم 7 شد میدونم بدرد پناهندگی نمیخوره ولی بعدا میتونم کار ترجمه پیدا کنم

میخوام ببینم کسی پیشنهادی داره خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین ؟ آپشن دومم هم کاناداست نمیدونم کدومشون راحت تر قبول میکنن و اصلا نمیدونم برای پناهندگی از کجا و چطور شروع کنم
برای رفتن و پناهنده شدن کلا چقدر پول نیازه ؟ :roll: :cry:

saberlotfi
پست: 4
تاریخ عضویت: دو شنبه 13 مرداد 1393, 7:20 am

Re: شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط saberlotfi » سه شنبه 22 تیر 1395, 3:31 pm

سلام
فکر پناهندگی رو از سرت بیرون کن.
اگر عموهات اسپانسر بشن میتونی از طریق ویزای خویشاوندی بری استرالیا.

نمایه کاربر
Admin
Site Admin
پست: 1803
تاریخ عضویت: چهار شنبه 25 فروردین 1389, 7:05 pm
محل اقامت: لندن
تماس:

Re: شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط Admin » یک شنبه 3 مرداد 1395, 3:45 am

mandy نوشته شده:سلام دوستان من مریم عضو جدیدم چند روزه بیشتر مطالب این فروم رو مطالعه کردم خواستم مشکلم رو اینجا مطرح کنم اگه از دوستان کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم شاید خودشون هم اینجا ببینن من 11 ساله مقیم هندم ولی هنوزم که هنوزه نه اینجا اقامت گرفتم نه تابعیت تازه بدرد هم نمیخوره با این اوضاعی که اینجا حاکمه الانم دیگه میخوام از هر طریق ممکنی برم استرالیا چون عموهام اونجان و سیتزن هستن میخوام از طریق قانونی برم اونجا و تقاضای پناهندگی کنم ولی نمیدونم چه کیسی باید ارایه بدم چون بهرحال مقیم هند بودم و اینجا هم که نمیتونم بگم زندگیم یا آزادیم در خطره ... و ایا اینکه اگه فرضا دعوتنامه از طرف عموم بگیرم و قانونی برم اونجا و تقاضای پناهندگی بدم برای اونا مشکلی ایجاد میشه ؟ فکر میکنم غیر از پناهندگی هیچ راهی ندارم از طریق نیروی کار ماهر هم که نمیتونم برم چون ویزای کار ندارم و ویزام entry هست مدارک کاریم ثبت نشده ولی رشته تحصیلیم مترجمی زبان انگلیسی بوده و ماه پیش هم ایلتس اکادمیک امتحان دادم که نمره هر 4 باندم 7 شد میدونم بدرد پناهندگی نمیخوره ولی بعدا میتونم کار ترجمه پیدا کنم میخوام ببینم کسی پیشنهادی داره خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین ؟ آپشن دومم هم کاناداست نمیدونم کدومشون راحت تر قبول میکنن و اصلا نمیدونم برای پناهندگی از کجا و چطور شروع کنم برای رفتن و پناهنده شدن کلا چقدر پول نیازه ؟ :roll: :cry:


سلام،


بین کانادا و استرالیا قطعا کانادا شرایط بهتری هم به لحاظ دریافت جواب مثبت و هم از جهت آزادی برای محل اسکان و... دارد.


در صورتی که با دعوتنامه ارسالی عمویتان وارد استرالیا شده و درخواست پناهندگی دهید مشکلی برای ایشان پیش نخواهد آمد. فقط ممکن است دعوتنامه های بعدی ایشان برای ورود افراد جدید اعتبار فعلی را نداشته باشد زیرا به نحوی اعتبار ایشان زیر سوال رفته است.


جهت درخواست پناهندگی مهمترین مورد داشتن کیس مناسب است. در صورتی که کیس قوی همراه با مدارک کافی داشته باشید قطعا موفق به دریافت پناهندگی خواهید شد.


با توجه به اینکه حضور شما در هند بصورت ویزا هست و اقامت هند را ندارید نگرانی در این زمینه وجود ندارد. کیس خود را بایستی با توجه به شرایط ایران (و نه شرایط هند) تنظیم کنید. حضور شما در هند موقتی است و نمیتواند دلیلی جهت امن بودن شرایط شما تلقی شود.


در صورت نیاز به کمک جهت تهیه کیس و یا نیاز به هرگونه مشاوره میتوانید با ما در تماس باشید.


موفق باشید


چاوشی

با درود فراوان.
چاوشی، مدیر سایت.
ایمیل: info@panahandegi.com
تماس مستقیم (دفتر): 00442032393373
تلگرام، واتساپ، وایبر، لاین: 00447481749300
کانال تلگرام: www.telegram.me/panahandegi
اسکایپ: panahandegi

Smith_New
پست: 1
تاریخ عضویت: جمعه 8 بهمن 1395, 10:29 pm

Re: شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط Smith_New » جمعه 8 بهمن 1395, 10:37 pm

سلام دوستان
چند تا سوال داشتم اگر لطف کنید و کمکم کنید ممنون میشم.
ایا دولت استرالیا میتونه با چک کردن بلیط هواپیما متوجه بشه که من به ایران سفر کردم. آیا دسترسی به این اطلاعات دارن؟
ایا کسی اینجا اخیرنا با تراول داکیومنت سفری به خارج از استرالیا داشته و بعد به ایران سفر کنه؟


ممنون

mehdig
پست: 3
تاریخ عضویت: جمعه 20 اسفند 1395, 10:43 am

Re: شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط mehdig » جمعه 20 اسفند 1395, 12:28 pm

سلام.خسته نباشین،وقتتون بخیر،من جوان 27ساله هستم ،دیبلم تجربی،از ایران،زبان هم در حد خیلی معمول بلدم ودرحال خوندن هستم.صدای خوبی توی موسیقی دارم.کارها فنی درحد معمول.از جمله مکانیک کارهای ساختمانی،ودکوراسیون ونمای داخلی،وآشپزی هم در حد عالی.اما مدارک خاصی ندارم.فردی کاملا صادق وروراست هستم.اگه واقعی بتونید کمکم کنید که بتونم پناهنده کشور استرالیا بشم.تمام طول عمر زندگیمون مدیون وجبران کارتون میشم.

mehdig
پست: 3
تاریخ عضویت: جمعه 20 اسفند 1395, 10:43 am

Re: شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط mehdig » جمعه 20 اسفند 1395, 12:39 pm

اگه واقعا کسی بتونه کمکم کنه که وارد خاک استرالیا بشم .اونو نزدیکترین فرد وعزیزترین فرد تو زندگیم می بینم وبا جونو دل تمام عشقمو بهش می دم.زندگیشو تاوقتی که نفس بکشم تأمین میکنم.وهمیشه هم بهش وفادار می مونم.من خیلی آدم متعهدی هستم.این ایمیلم هستش mehdigolzar858@yahoo.com

dnstuff
پست: 2
تاریخ عضویت: پنج شنبه 11 خرداد 1396, 3:05 pm

Re: شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط dnstuff » پنج شنبه 11 خرداد 1396, 3:10 pm

من خیلی مطالعه کردم
پناهندگی استرالیا الکی نیست
ورود قانونی اش هم خیلی سخت و هزینه و بر هست. مشاوره هم رفتم که کلا منصرفم کردن. سایت زیر
http://www.tnsvisa.ir
کسی اگر تجربه ای داره میشه راهنمایی کنه لطفا با دلیل

odyse
پست: 1
تاریخ عضویت: سه شنبه 30 خرداد 1396, 2:01 pm

Re: شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط odyse » سه شنبه 30 خرداد 1396, 2:11 pm

سلام دوستان من عضو جديد هستم
ميخواستم بدونم اگه با ويزاي توريستي وارد استراليا بشم ميتونم درخواست پناهندگي بدم و اگه درخواست دادم نميفرستنم كمپ مانوس يا كمپاي ديگه؟

arshia530
پست: 1
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 مرداد 1396, 8:26 am

Re: شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط arshia530 » سه شنبه 10 مرداد 1396, 8:31 am

با عرض سلام به تازگی خود و همسرم بازنشست شدیم قصد مهاجرت و اقامت و یا پناهندگی به کانادا داریم با فرزندان لطفا راهنمایی کنید.

12345Arman
پست: 2
تاریخ عضویت: یک شنبه 5 شهریور 1396, 7:42 am

Re: شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط 12345Arman » چهار شنبه 15 شهریور 1396, 5:58 am

سلام

من یکی از دوستام تو استرالیا هست و خیلی دوست داره من برم پیشش میخواستم بدونم میتونه اسپانسر من بشه و شما دوستان با تجربه میشه بگید
چه دوره ای داره؟

unique2017
پست: 4
تاریخ عضویت: چهار شنبه 7 تیر 1396, 10:52 am
تماس:

Re: شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط unique2017 » شنبه 27 آبان 1396, 9:26 am

لطفا شرایط جدید را اطلاع رسانی کنید
با تشکر

sharakse@yahoo.com
پست: 13
تاریخ عضویت: جمعه 5 آبان 1396, 8:07 pm

Re: شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط sharakse@yahoo.com » چهار شنبه 1 آذر 1396, 8:41 pm

سلام ویزای استرالیا توریستی رو براحتی اژانسهای تهران میتونن براتون میگیرم با ۲میلیون تا جایی ک اطلاع دارم زمان ورود ب سیدنی برگه بابت عدم پناهندگی ازتون میگیرن ک نتونین اعلام پناهندگی کنین اگه پناهندگی بدین شرایط خوبی میدن مدرسه کا رت بانکی و... ولی تا حدودا ۱سال ومتاسفانه پلیس میاد میبذتونه فرودگاه مستقیم دیپورت ایران میشید غیر قانونی جزیره ها فقط اقامت ب حرفه ایها با مدرک پیوسته میدن ک اسامی کارهای موجود تو سایت استرالیا موجوده اطلاعات داده شده ۱۰۰در ۱۰۰ درست و صرفا جهت اطلاع ایرانیان عزیز

unique2017
پست: 4
تاریخ عضویت: چهار شنبه 7 تیر 1396, 10:52 am
تماس:

Re: شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط unique2017 » چهار شنبه 8 آذر 1396, 8:13 am

شما که شرایط اقامت قانونی را دارید چرا پناهندگی؟

Meisam amini
پست: 4
تاریخ عضویت: شنبه 25 آذر 1396, 3:23 am

Re: شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط Meisam amini » سه شنبه 10 بهمن 1396, 2:09 am

Rabet motmaen havaee vase Australia mitonam moarefi konam0061424354770

saeid...tak
پست: 2
تاریخ عضویت: پنج شنبه 12 بهمن 1396, 8:08 am

Re: شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط saeid...tak » پنج شنبه 12 بهمن 1396, 8:24 am

سلالم دوستان
من تازه عضو این سایت شدم
من میخوام برم استرالیا واحتیاج به کمک دارم
اگه کسی هست که میتونه تو این مورد کمکی بکنه بهم پیام بده
ممنون

unique2017
پست: 4
تاریخ عضویت: چهار شنبه 7 تیر 1396, 10:52 am
تماس:

Re: شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط unique2017 » یک شنبه 15 بهمن 1396, 11:03 am

Smith_New نوشته شده:
جمعه 8 بهمن 1395, 10:37 pm
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم اگر لطف کنید و کمکم کنید ممنون میشم.
ایا دولت استرالیا میتونه با چک کردن بلیط هواپیما متوجه بشه که من به ایران سفر کردم. آیا دسترسی به این اطلاعات دارن؟
ایا کسی اینجا اخیرنا با تراول داکیومنت سفری به خارج از استرالیا داشته و بعد به ایران سفر کنه؟


ممنون
سلام
ورود و خروج ها در سیستمشان ثبت میشود.

bahman1369
پست: 1
تاریخ عضویت: یک شنبه 20 اسفند 1396, 1:55 pm
تماس:

Reشرایط ویزای توریستی استرالیا

پست توسط bahman1369 » یک شنبه 20 اسفند 1396, 2:02 pm

استرالیا به دلیل برخورداری از آب و هوای معتدل در طول سال، جاذبه‌های طبیعی و گردشگری مانند آبشارها، جنگل‌ها، سازه‌های مدرن و .... در کنار اقتصاد غنی و پویا – دومین کشور ثروتمند دنیا پس از سوئیس – همواره از مهم‌ترنی مقصدهای گردشگران و مهاجران در سراسر جهان به شمار می‌رود؛ ولی همانند اغلب کشورهای جهان دریافت ویزا از طریق سفارت این کشور یکی از الزامات سفر است.

ویزای استرالیا
انواع ویزاهای استرالیا

۱)‌ ویزای اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص (Skilled Migration)

۲) مهاجرت از طریق تجارت و سرمایه‌گذاری (Business Migration)

۳) مهاجرت همسر (Spouse Migration)

۴) مهاجرت والدین (Parent Migration)

۵) آخرین فرد بازمانده (Last Remain Relative)

۶) ویزای دانشجویی (Student Visa)

۷) ویزاهای موقت شامل انواع ویزاهای توریستی (Visitor Visa)
انواع ویزاهای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا یکی از دشوارترین ویزاها محسوب شده و دارای انواع مختلفی است؛ به عبارت دیگر، هر یک از آن‌‌ها برای هدفی خاص و مدتی محدود صادر می‌شوند. همچنین دارندگان هر یک از این ویزاها اجازه کار، تبدیل ویزا یا اقامت دائم در خاک استرالیا را نخواهند داشت.

ویزای استرالیا
ویزای توریستی (گردشگری)

با استفاده از این ویزا می‌توان به صورت گردشگر به استرالیا سفر کرده و تا مدت ۳، ۶ و ۱۲ ماه در آنجا اقامت داشته باشید. هزینه دریافت این ویزا در ایران ۱۳۵ دلار و در خاک استرالیا ۳۴۰ دلار است.
ویزای توریستی خانوادگی

چنانچه یکی از خویشاوندانتان ساکن استرالیا است، از این طریق می‌توانید به راحتی برای دریافت ویزای گردشگری اقدام کنید. برای این کار کافی است تا دعوتنامه‌ای از فرد مذکور برای شما ارسال شود؛ همچنین لازم است تا وی مبلغی در حدود ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار را به عنوان امانت به دولت استرالیا بپردازد (این وجه پس از بازگشت مسافر عودت داده خواهد شد). هزینه صدور این ویزا در ایران به صورت آنلاین ۱۳۵ دلار و مدت اعتبار آن ۳، ۶ و ۱۲ ماه است.
ویزای توریستی کاری

ویزای کاری نوعی از ویزای توریستی مخصوص افرادی است که برای شرکت در کنفرانس‌ها، مصاحبه‌های شغلی، جلسه‌‌ها و قراردادهای کاری و ... قصد سفر به استرالیا را دارند. دریافت این ویزا در ایران منوط به پرداخت ۱۳۵ دلار بوده و مدت اعتبار آن بین ۳، ۶ تا ۱۲ ماه متغیر است. همچنین دارنده این نوع ویزا مجاز به کار در استرالیا نبوده و همانند دو ویزای قبلی فقط تا ۳ ماه می‌تواند در استرالیا تحصیل کند.
بیشتر بخوانید:

راهنمای سفر به استرالیا
حقایقی جالب در مورد استرالیا

البته با توجه به طبقه‌بندی ویزاها در کشور استرالیا برای تعیین نوع، هزینه و مدت اعتبار هر یک از ویزاها می‌توانید به وب‌سایت اداره امور مهاجرت استرالیا مراجعه کنید.
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی استرالیا

ویزای استرالیا

تکمیل فرم درخواست (لینک ثبت‌نام ویزای آنلاین)
شناسنامه ایرانی
پاسپورت
یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید ۴*۶
کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از نظام وظیفه برای متقاضیان مرد ۱۸ تا ۵۰ سال
مدارك مالی که توانمندی متقاضی را برای گردشگری در استرالیا را نشان دهد مانند گردش مالی حساب بانکی
گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن متاضی ، قرارداد کاری در صورت اشتغال ، مجوز کسب ، مدارک تاسیس شرکت و https://goo.gl/hNnhYc... در صورت کارفرما بودن متقاضی
ارائه مدارک لازم مبنی بر بازگشت به ایران (نامه کارفرما، نامه ثبت نام در مدرسه یا دانشگاه، سند اموال و دارایی‌ها، سند ازدواج، مدرک ثبت نام در کنفرانس، ...)
پرداخت وجه صدور ویزا ( ۱۳۵ تا ۱۰۰۰ دلار استرالیا): این مبلغ در صورت رد درخواست نیز قابل استرداد نیست.

نکته‌ها

ویزای استرالیا

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد.
در صورتی دارای دعوتنامه هستید، دعوتنامه ، مدارك تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را به مدارک خود ضمیمه کنید.
زمان رسیدگی به درخواست ویزای گردشگری استرالیا متغیر است، ولی در صورت کامل بودن پرونده و مدارک معمولا پس از حدود ۳ تا ۵ هفته نتیجه درخواست متقاضی مبنی بر واجد شرایط بودن وی برای دریافت ویزا مشخص خواهد شد.
پرداخت هزینه ویزا به صورت اینترنتی نیز امکان‌پذیر است. (لینک پرداخت)
کلیه متقاضیان باید پیش از مراجعه حضوری وقت قبلی دریافت کنند.

barsamsiavash
پست: 1
تاریخ عضویت: پنج شنبه 20 اردیبهشت 1397, 7:56 am

Re: شرایط پناهندگی استرالیا یا کانادا از طریق ورود قانونی؟

پست توسط barsamsiavash » پنج شنبه 20 اردیبهشت 1397, 8:10 am

سلام ایکه نوشتین پناهندگی از طریق ورود قانونی
مراحلش رو میشه توضیح بدین ایا تضمینی وجود داره؟
ایاکسی رو میتونیین معرفی کنین ک از طریق ازدواج اقامت استرالیا رو بگیرم
سیاوش هستم از همدان ۲۹ساله مدرک لیسانس

ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 59 مهمان