sirkhojasteh نوشته است:میدونم میشه . ولی با کمال احترام حقیقتش من به آقای چاوشی هنوز اعتمادی ندارم.
ایشون میگه برای تضمین چک میدن ولی من خودم 100 تا چک بهت میدم . چک که تضمین نمیشه. مخصوصا با وضعیت الان
دوم اینکه چند نفر ادم معتبر ایشونو میشناسن ؟ ایشون مورد تایید کجا هستن ؟
منی که میخوام هزینه کنم حق بدین که به این راحتی ها اعتماد نکنم. تازه من قرار نیست کسی رو ببینم. فرضا هم دیدیم و اینکه هر کسی میتونه کلی ادم رو به عنوان نماینده همه جا داشته باشه.
اگر اقای چاوشی عزیز اعتبار خودشونو به اثبات برسونن و اینکه یک تضمین عالی بدن. من 100% با ایشون کار میکنم.
و اینکه این قضیه ویزا رو که هر کسی میتونه انجام بده جوری که من حساب کردم. فقط مشکل پرداخت پول هستش که شرکت هایی هستن که ویزا کارت و مستر کارت میتونی ازش بگیری و پرداخت کنی. و اینکه میگن کیس پناهندگی جور میکنن چجوریه ؟ من خودم کیس تغییر دین دارم. اقای چاوشی میگه باید با مدرک ثابتش کنی. یعنی اقای چاوشی مدارک لازم رو در اختیار ما میزارن یا فقط میگن که بریم چی بگیم ؟ چون خودتون میگین باید مدرک داشته باشیم برای اثبات.
خواهشمندم که اقای چاوشی عزیز این مسائل رو برای من روشن کنن به صورت قانع کننده و اگر بتونن من حتما با ایشون کار میکنم. و امیدوارم تلخی حرفم رو به رک و راستیش بخشید.
منتظر جوابتون هستم
با تشکر
sirkhojasteh نوشته است:اقا مجید اگه اطلاعاتی گیر اوردی منو ب خبر نزار. مخصوصا در مورد قضیه کیس دوستت
sirkhojasteh نوشته است:میدونم خطرناکه تقریبا. اما من پول زیاد ندارم که بخوام پخش کنم اینور و اونور . من 2 تا از پسر عموهام رفتن. یکیشونم پناهندگیشو گرفت . تازه جالبه که اون اونجا تغییر دین داد. یعنی اصلا کیس نداشت. بهش گفتن اگه تغییر دین بدی پناهنده میشی و اونم شد. حالا یعنی من که از همین جا شدم و اگه بخوان دوباره اونجا هم میشم نمیتونم ؟
من فقط و فقط میخوام برم هر جا که شده پناهندگی بگیرم. پول زیادی هم برای خرج کردن ندارم. پسر عموهام هم قاچاقی با نفری 5 یا 6 میلیون رفتن . الانم اونجا راحتن توی استرالیا. فقط نسبت به اخباری که میشنیدم ترس برداشته منو از اینکه نکنه قبولم نکنن. و چنرقازی که دارم هم از بین بره.
لطفا بیشتر راهنمایی کنین. من که هر جا میرم مردم زبونشون فقط با پول بلز میشه شانس من.
آقای چاوشی عزیز لطفا راهنماییم کن و بگو چیکار باید بکنم.
arshiast نوشته است:آقا یک سوال شمایی که پاسپورت دارید و قانونی میتونید از ایران خارج شید چرا قاچاق و غیر قانونی.خوب ویزا بگیرید برای استرالیا برید دیگه.
ali.akbari نوشته است:اگر ویزای کاری بهتون میدند خوب نیاز به پناهندگی ندارید ولی اگر تمدید نکردند ودوست ندارید برگردید درخواست بدید!
sirkhojasteh نوشته است:سلام دوستان عزیز
مدتی پیش شندیم که استرالیا دیگه پناهنده غیر قانون نمیپذیره و گفتن دیگه کسی زحمت اومدن به خودش نده چون برش میگردونن
اما دارم میبینم که هنوز افراد زیاد با کشتی به صورت غیر قانونی میرن و حتی گاها پذیرفته هم میشن.
میخواستم اگه میشه به من کمی اطلاعات بدین که ایا هنوز استرالیا پناهنده غیر قانونی مپذیره یا نه ؟
دوستان اگر کسی رو میشناسن تو این قضیه لطفا معرفی کنید که تو کار بردن به استرالیا باشه و ادم مطمئنی باشه
ضمنا پاسپورت هم دارم و برای خروج از ایران مشکلی ندارم
منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم
با تشکر
26.08.1390
بازگشت به پناهندگی و اقامت در استرالیا و نیوزلند
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان