mehrsal14 نوشته است:سلام ممنونم از راهنماييتون ولي دوستاني داشتم كه با ويزاي شينگن رفتن ولي در يك كشور ثالث درخواست پناهندگي دادن و موفق هم بودن در انگليس و اتريش ،سوالي داشتم كه ممنون ميشم جوابمو بدين من هيچ گونه كيس قوي براي پناهندگي ندارم آيا ميتوانم روي كيسهاي آقاي چاووشي حساب باز كنم وآيا از هم اكنون كه در ايران هستم در اين مورد اقدام كنم يا بعد از رسيدن به مقصد؟متشكرم از اينكه وقت ميگذارين و جوابمو ميدين.
tanin نوشته است:من هیچ کیسی ندارم, و کسی رو نمیشناسم که در این زمینه کار کنه .تو یکی از قوانینی پناهندگی که در این سایت نوشته شده من خواندم که اگر کسی پدر و مادر پیری داشته باشه و یا آخرین اعضای خانواده باشه میتونه اقدام به پناهندگی کنه آیا این درسته یعنی من میتونم از این راه اقدام به پناهندگی کنم ؟ میشه کسی در مورد این موضوع بیشتر توضیح بده ممنون میشم .
Pare Parvaz نوشته است:tanin نوشته است:شاید این با این روشها 10 سال پیش میشد پناهندگی گرفت ولی به لطف برخی هموطنان که به محض دریافت اقامت اولین پرواز خارجی آنها به کشوری بوده که ادعا میکردند جانشان در خطر است! باعث شده که یک دید دروغگو به پناهجویان ایرانی شکل بگیره.
در مورد کیس با آقای چاووشی هماهنگ بشید و صد البته راهی برای خروج پیدا کنید.
موفق باشید!
ali.akbari نوشته است:شما دیگه کی هستین انجا هستید و دست رو دست گذاشتین!!!
ali.akbari نوشته است:دنبال کیس نمیخواد بگردی:"!!!خوب با چاووشی کارتو شروع کن اولش که نمیخواد پول همه کیس رو بگیره نتیجه اسم اینجا اعلام کنید>؟!
tanin نوشته است:ali.akbari نوشته است:دنبال کیس نمیخواد بگردی:"!!!خوب با چاووشی کارتو شروع کن اولش که نمیخواد پول همه کیس رو بگیره نتیجه اسم اینجا اعلام کنید>؟!
سلام.من الان 3 روزه که به info@panahandegi.com
اميل زدم تا در مورده اين مورد صحبت کنيم ولی کسی جواب نداده.
ali.akbari نوشته است:چاووشی هوایه دوستمونو داشته باش سخته تو غربت!
بازگشت به کیس و پرونده پناهندگی
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان