قاچاقبر ارزان ومطمئن
قاچاقبر ارزان ومطمئن
سلام من تازه عضو سایت شدم دنبال یه قاچاقبر ارزان ومطمئن میگردم میخوام برم شهر وان ترکیه یک همجنسگرای وبلاگ نویس هستم وبارها دستگیر شدم و تهدیدم هم کردن خواهش میکنم اگه قاچاقبری مطمئن و ارزان قیمت هست بهم کمک کنه تا بتونم ازایران فرارکنم وضعیت مالیم هم بد است میخوام ببینم با پانصدهزارتومن میتونم ازکشور برم ممنون میشم جوابم روبدین مرسی
Re: قاچاقبر ارزان ومطمئن
با 500 تومن تا برره می تونی بری
یه سر پاشو برو امام زاده داوود، برگشتنی هم برو فرحزاد یه قلیون مشتی بزن تو رگ، ایشالا شفا میگیریgaylove نوشته شده:سلام من تازه عضو سایت شدم دنبال یه قاچاقبر ارزان ومطمئن میگردم میخوام برم شهر وان ترکیه یک همجنسگرای وبلاگ نویس هستم وبارها دستگیر شدم و تهدیدم هم کردن خواهش میکنم اگه قاچاقبری مطمئن و ارزان قیمت هست بهم کمک کنه تا بتونم ازایران فرارکنم وضعیت مالیم هم بد است میخوام ببینم با پانصدهزارتومن میتونم ازکشور برم ممنون میشم جوابم روبدین مرسی

شگرد جدید کلاهبرداران اینترنتی:
هفته اول: من هنگام خروج از گیت با ویزای جعلی بازداشت شدم و پولم هدر رفت
هفته دوم: کسی از دوستان اگه قاچاقبر مطمئن می شناسه لطفا معرفی کنه!
هفته سوم: دوستان، مژده! یه راه خوب و مطمئن برای خروج پیدا کردم
هفته چهارم: فروش پاسپورت اورجینال اروپایی، 100 % تضمینی، دوستان با شماره من تماس بگیرید!!!
---
هفته پنجم:
با ساخت اکانت جدید خودشونو مسافر جا میزنن و به صورت غیر مستقیم برای خودشون (اکانت قبلی) تبلیغ می کنن!!!
هفته اول: من هنگام خروج از گیت با ویزای جعلی بازداشت شدم و پولم هدر رفت
هفته دوم: کسی از دوستان اگه قاچاقبر مطمئن می شناسه لطفا معرفی کنه!
هفته سوم: دوستان، مژده! یه راه خوب و مطمئن برای خروج پیدا کردم
هفته چهارم: فروش پاسپورت اورجینال اروپایی، 100 % تضمینی، دوستان با شماره من تماس بگیرید!!!
---
هفته پنجم:
با ساخت اکانت جدید خودشونو مسافر جا میزنن و به صورت غیر مستقیم برای خودشون (اکانت قبلی) تبلیغ می کنن!!!
داداش گناه داره !!
حتما نميدونه چقدر قيمتش هست كه پرسيده ديگه
الويس داداش تو ديگه چرا
حتما نميدونه چقدر قيمتش هست كه پرسيده ديگه
الويس داداش تو ديگه چرا

شخصیت من اولین حرف در زندگی من هست
پس نه با بیسواد بحث میکنم نه جواب ابلح رو میدهم ...
داداش ميگم شما هم قبل از سوال كاش كمي راجبش فكر ميكردي با 500 هزار تومان ميشه 4 روز رفت شمال اما تا تركيه فكرشم نكن اونم با قاچاقبرgaylove نوشته شده:سلام من تازه عضو سایت شدم دنبال یه قاچاقبر ارزان ومطمئن میگردم میخوام برم شهر وان ترکیه یک همجنسگرای وبلاگ نویس هستم وبارها دستگیر شدم و تهدیدم هم کردن خواهش میکنم اگه قاچاقبری مطمئن و ارزان قیمت هست بهم کمک کنه تا بتونم ازایران فرارکنم وضعیت مالیم هم بد است میخوام ببینم با پانصدهزارتومن میتونم ازکشور برم ممنون میشم جوابم روبدین مرسی
انشالله خدا مشكل همه رو حل كنه
شخصیت من اولین حرف در زندگی من هست
ولی من فکر کنم با همین 500 تومن بتونی بری برو ماکو اونجا پیدا میکنی البته نه مطمین.
-
سلام. حداقل باید 2-3 میلیون به قاچاقبر بدی
دوست عزیز وباشعورم ممنون از راهنماییت مرسیAmir_bahador نوشته شده:سلام. حداقل باید 2-3 میلیون به قاچاقبر بدی
-
عزیز، شما اگه کیس محکم داری وتحمل مشکلات رو در ترکیه داری با 2-3 تومن میتونی بری اونجا درخواست پناهندگی بدی ولی بدون یکی دو سال اونجا باید به سختی روزگار بگذرونی.

قبیله یعنی یک نفر
-
نمیدونم روزی میرسه که تو این فروم دیگه کسی رو مسخره نکنیم؟!
دوست عزیز اگه بخواید برید ترکیه حداقل 2 میلیون تومن هزینه ی قاچاقبر میشه تا استانبول، اونجا هم اگه آشنا نداشته باشید باید 100 دلار بدید براتون یه کار پیدا میکنن ولی اولاش ماهی 700 - 800 لیر بیشتر نمیدن. انتظار نداشته باشید بتونید پول جمع کنید. اگه هم میخواید برید un آنکارا اعلام پناهندگی کنید، باید برید un یه شهر کوچیک براتون انتخاب میکنن و باید برید اونجا و منتظر مصاحبه بمونید که میانگین 2 - 3 سال "شاید" وقت بگیره. اگه میخواید برید ترکیه "حداقل" 3 تومن باید داشته باشید. موفق باشید
دوست عزیز اگه بخواید برید ترکیه حداقل 2 میلیون تومن هزینه ی قاچاقبر میشه تا استانبول، اونجا هم اگه آشنا نداشته باشید باید 100 دلار بدید براتون یه کار پیدا میکنن ولی اولاش ماهی 700 - 800 لیر بیشتر نمیدن. انتظار نداشته باشید بتونید پول جمع کنید. اگه هم میخواید برید un آنکارا اعلام پناهندگی کنید، باید برید un یه شهر کوچیک براتون انتخاب میکنن و باید برید اونجا و منتظر مصاحبه بمونید که میانگین 2 - 3 سال "شاید" وقت بگیره. اگه میخواید برید ترکیه "حداقل" 3 تومن باید داشته باشید. موفق باشید
Just Afg
سلام كسي قاچاقبر مطمئن سراغ داره بهم اطلاع بدين، ميخام قاچاقي وارد تركيه بشم تهمت هاي سياسي بهم زدن والانم مواد مخدر چسپوندن ميترسم فردا اعدامش بياد تروخدا كمكم كنيد نميخام به خونوادم فشار بيارن هركي ادم پرون مطمئن سراغ داره بهم اطلاع بده از ايران تا تركيه بعدشو ميتونم جور كنم اينم لينک تلگرامم @msnxdnmAmir_bahador نوشته شده:سلام. حداقل باید 2-3 میلیون به قاچاقبر بدی
-
سلام بر همه دوستان پاسپورت بگیرم برمترکیه بعدش چطوری برم المان چون پول ویزا رو ندارم میخام پناهنده شم
اگر تو تهران ادم بر يا قاچاقبر خوب و مطمئن ميشناسيد لطفا معرفي كنيد پاسپورت دارم
ممنون از دوستان
ممنون از دوستان
برادر گلم شما که پاس داری دیگه چرا دنبال ادم بر هستی
با پاست یا هوایی و یا زمینی وارد کشور ترکیه شو .البته اگه مقصدتون ترکیه باشه
من هیچ نماینده ای ندارم،، تنها راه ارتباط با من:
ایدی تلگرام
ra_ar_66@
لینک تلگرام
https://t.me/ra_ar_66
اینستا:
ra_ar__66
دوستان، فقط ایران به ترکیه و بالعکس و نیز ترکیه به یونان میتونین رو من حساب کنید و دیگر هیچ
جدید ترین مطالب بنده در پست با موضوع "اوضاع مرز،خروج قاچاقی،ممنوع الخروج" ادامه خواهد داشت.
ایدی تلگرام
ra_ar_66@
لینک تلگرام
https://t.me/ra_ar_66
اینستا:
ra_ar__66
دوستان، فقط ایران به ترکیه و بالعکس و نیز ترکیه به یونان میتونین رو من حساب کنید و دیگر هیچ
جدید ترین مطالب بنده در پست با موضوع "اوضاع مرز،خروج قاچاقی،ممنوع الخروج" ادامه خواهد داشت.
دوستان قاچاقبر اگه کسی نیاز به شاگرد داره در خدمت هستم،
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 234 مهمان