درود و خسته نباشید خدمت آقای چاوشی و همکارانشون
من سه شنبه ساعت 8:30 پاسپورتم رو تحویل سفارت دارم و چهارشنبه ساعت 2:30 رفتم و ویزام رو توی پاسپورتم چسبونده بودن، خیلی خیلی لحظه خوبی بود! الانم کلا خوشحالم همش!
و حالا روال کاری...
من آخرین ماه های پارسال کارم رو با تیم آقای چاووشی شروع کردم، هیچ کسی هم منو به ایشون معرفی نکرده بود و توی همین فروم با ایشون آشنا شده، با توجه به چیزایی که تو همین فروم هست تصمیم گرفتم دلمو به دریا بزنم و شروع کنم، پیش پرداخت رو دادم (اون موقع 2 تومن بود الان 2.5 شده) بعد از چند روز 2 تا سمینار بم دادن که من دومیرو انتخاب کردم چون 150 دلار ارزون تر بود ولی 2 ماه دیرتر بود (کاشکی اولیرو انتخاب کرده بودم تا حالا رفته بودم! ) 550 دلار پول سمینار دادم و بعد منو به کسی که مدارک رو انجام میداد معرفی کردندو... (مدارکی که گرفتم چون مجردم و 24 سالمه : سند ازدواج با ترجمه، ترجمه شناسنامه که متاهلم مثلا!! نامه از محل کار و یه گواهی بیمه و پرین حساب از بانک اقتصاد نوین و... خلاصه خودمم سند ماشینو خونمو ترجمه کردم بشون اضافه کردم و منتظر شدم تا دعوت نامه ام اومد! اونجا رزرو هتل هم برای 5 روز برام انجام دادن و هزینشو گرفتن و مدارکم کامل شد!
موند یه بیمه مسافرتی که خیلی ارزونه و فیش هزینه سفارت 75 دلاری و چندتا خورده ریز و... که همرو انجام دادم
فقط یک نکترو بگم این فرم های سفارت رو بروزشو از خود سایت سفارت زودتر بگیرین پر کنین چون خیلی وقت گیره..!
خلاصه مدارکم رو با آرامکس فرستادم آنکارا...
هیچی دیگه بعد از کلی انتظار هیچ خبری نشد! به سفارت ایمیل زدم هیچ جوابی نیومد! کلا نامید شده تا اینکه چند هفته بیشتر به سمینارم نمونده بود من کلا ناامید شدم! همه جارم پر کرده بودم خلاصه آبرومم رفته بود! خلاصه دیگه (با ارض پوزش به آقای چاووشی) چون %100 ناامید شده بودم ایمیل هایی با لحن ناخوشایند هم فرستادم که الانم واقعا متاسفم!!
خلاصه بگزریم که در کمال ناامیدی یه روز یه ایمیلی برای ما اومد با عنوان Request for submission of passport/s.... اصلا فکر نمیکردم ماله ویزام باشه 3 روز هم از تاریخ اومدنش گزشته بود و من مسافرت بودم!! بعد که خوندمش دیدم نوشته پاسپورتتونو بیارید آنکارا و... ویزاتونو تحویل بگیرید....! منو میگی تو هنـــگ بودم!!!!!!
خلاصه که شد الان و من کاملا خوشحالم و ویزامو گرفتم و پاسپورتم الان برام حکم جونمو داره !!!
از همین جا از آقای دانیالی و چاوششی بسیار متشکرم ، واقعا سرنوشت زندگی من اینجوری عوض میشه....
خیلی خیلی خیلی ممنونم، دست همتون درد نکنــــــه
موفق باشید